Handelsbetingelser

Gratis fragt & Ekspeditionsgebyr

Levering sker i samarbejde med PostDanmark.
Vi tilbyder gratis fragt ved ordre for mere end 950 kroner, ellers vil der blive pålagt et fragtgebyr på 60 kroner. Disse priser gælder levering i hele Danmark (ikke Grønland).

14 dages returret

Vi tilbyder 14 dages fuld fortrydelsesret og returret. Det betyder at hvis du fortryder, er du til enhver tid berettiget til at få pengene retur eller bytte din vare til en anden. Det eneste som det kræver, er at du sender varen tilbage i originalemballage samt i samme stand som ved levering indenfor 14 dage.

Ved returnering eller ombytning skal varen sendes direkte til:
Dana Ure / Festina Danmark
Silkeborgvej 155
8700 Horsens
Mrk: Retur/ombytning fra www.festina.dk
Returvarer skal altid ledsages af gyldigt byttemærke eller købsfaktura.

Tilbagebetaling sker via debitering på dit kreditkort. Der går 5 dage hvis du har betalt med kreditkort med øjeblikkelig debitering og 30 dage hvis dit kreditkort er med forsinket debitering.

Levering

Leveringstiden er normalt 3 hverdage

Levering af varer anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

Såfremt du ikke er på adressen på leveringstidspunktet, vil du i stedet modtage en seddel fra PostDanmark om, at du kan afhente varerne på posthuset.

Husk, at du har mulighed for at indtaste en anden leveringsadresse end din hjemmeadresse, f.eks. til arbejdspladsen, så sparer du turen til posthuset.

Reklamationsret

På alle vores produkter ydes der 2 års reklamationsret. Dette betyder at hvis der mod forventning skullle være en fabrikations fejl på varen, repareres dette gratis. Skulle der derimod være tale en betjeningsfejl, håndteringsfejl, eller misbrug fra brugerens side, dækkes det ikke af garantien.
Reklamationsretten dækker ikke batterier eller fugtskader på ure, som ikke er vandafvisende (minimum 10 atm).
Derudover dækkes slitageskader på glas, lænker, remme, urkassen, krystaller og andre udvendige dele heller ikke, med mindre vi gøres opmærksom på det straks efter modtagelsen af varen. 

Betaling

Alle betalinger på festina.dk kører via PBS. Ingen kort-data kommer nogensinde i vores besiddelse. Efter du har indtastet dine kortdata bliver de sendt via en sikker forbindelse direkte til PBS - uden vi kan se dem. Dette er for din sikkerhed.

Du kan betale med Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Maestro og JCB. Ønskes anden form for betaling, så tag direkte kontakt til info@danure.dk

 

Fortrolighedspolitik

Når du som kunde handler på en eller flere af Dana Ures hjemmesider, kan du være sikker på at ingen af dine personlige oplysninger videregives. Dit navn og din adresse vil kun blive gemt i forhold til levering af den købte vare. 

Dit telefonnummer og emailadresse vil ligeså blive gemt, således at hvis der opstår nogle problemer med leveringen, kan vi tage kontakt til dig. 

Vil vil udover overnævnte punkt aldrig foretage uopfordrede salgshenvendelser til dig, hverken telefonisk eller elektronisk. 

Ingen af disse oplysninger, du giver os,  vil ende ved en trejdepart.

Kreditkortoplysninger

Hverken festina.dk eller Dets ejere, vil på noget tidspunkt være i besiddelse af dine kreditkortoplysninger. Når du foretager et køb her på siden, vil selve betalingen foregå via en anerkendt formidler af pengetransaktioner.  http://www.epay.dk/epay-payment-solutions/

bubblemedia